Hoe schakel ik de firewall in AVG internet beveiliging uit?

De AVG-firewall verdedigt ons systeem tegen digitale bedreigingen die zich over het internet verspreiden. De belangrijke taak die aan deze firewall is toegewezen, is het identificeren en blokkeren van virussen, malware, spam, spyware en nog veel meer. Het voorkomt ook dat er verbinding wordt gemaakt met een kwetsbaar netwerk of computerapparaat. Maar er zijn zoveel gebruikers die deze software moeilijk of ingewikkeld vinden om te gebruiken. Om deze complicatie bij gebruikers te verminderen is AVG Customer Support het platform waar iedereen contact kan opnemen met de specialisten en suggesties kan doen.

Zoals we allemaal weten, is niets perfect, soms blokkeert het ten onrechte echte programma’s en staat het geen kritieke e-mails toe; dus moesten mensen in deze gevallen de firewall tijdelijk uitschakelen. Hieronder worden essentiële stappen gegeven om de firewall uit te schakelen.

• Klik eerst op de windows-knop in de lijst met apps of programma’s.

• Klik op de optie “AVG internetbeveiliging” in het menu.

• U krijgt een tabblad te zien met de naam “firewall”; klik daarop.

• Er worden enkele opties weergegeven, waaronder “firewallbeveiliging uitschakelen”.

• Je hebt op de knop ernaast geklikt

• Klik ten slotte op OK om de firewall uit te schakelen en wijzigingen toe te passen.

We hebben dus zojuist de stappen gegeven om uw firewall uit te schakelen voor de naderende omstandigheden, maar we raden u aan deze zo snel mogelijk in te schakelen. Uw systeem kan gedurende deze tijd verschillende bedreigingen tegenkomen. Open het firewallscherm om het weer in te schakelen.

We hopen dat de bovenstaande stappen je een beetje hebben geholpen, volg ze heel precies of anders kan er iets mis gaan en als je nog steeds wat begeleiding nodig hebt, moet je Bellen Avg Nummer gebruiken en ons informeren over je complexiteiten. We zijn er altijd om u te helpen uw vragen op te lossen. Neem contact op met onze experts via een telefoontje, sms of livechat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *