Wat Zijn De Stappen Om AVG Antivirus Op Een Windows-Pc Te Installeren?

Heeft u de juiste stappen nodig om AVG AntiVirus op uw Windows-pc te kunnen installeren? Dan zou je er geen spijt van krijgen om naar deze blog te komen, want hier word je meteen geholpen. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u bellen op het AVG-klantenservicenummer. Dan zullen de hooggekwalificeerde experts u de beste stappen geven.

Hieronder volgen de stappen om AVG AntiVirus op uw Windows-pc te installeren:

  1. Allereerst moet u op de knop ‘Download AVG Antivirus Free for Windows’ klikken om het installatiebestand ‘AVG Antivirus Free’ te downloaden. Nadat u dit hebt gedaan, moet u het bestand opslaan op een juiste locatie op uw pc waar u er gemakkelijk toegang toe kunt krijgen. U moet echter weten dat de gedownloade bestanden standaard worden opgeslagen in uw map ‘Downloads’.
  2. Vervolgens moet u met de rechtermuisknop op het gedownloade installatiebestand ‘avg_antivirus_free_ setup.exe’ klikken en vervolgens de optie ‘Als administrator uitvoeren’ selecteren in het contextmenu.
  3. Als u daarna om toestemming wordt gevraagd door het dialoogvenster ‘Gebruikersaccountbeheer’, moet u op de knop ‘Ja’ klikken.
  4. En dan moet u op de knop ‘Installeren’ klikken om door te gaan met de standaardinstallatie, of u kunt op ‘Aanpassen’ klikken als u een wijziging wilt aanbrengen in de standaardconfiguratie. Dan kunt u bovendien het vinkje weghalen als u AVG Secure Browser niet wilt installeren.
  5. En nu moet je wachten terwijl de installatie de antivirus op je pc installeert.
  6. U hoeft alleen maar op de knop ‘Doorgaan’ te klikken.
  7. Daarna moet u ook op de knop ‘Doorgaan met gratis’ klikken.
  8. Ten slotte moet u op de knop ‘Eerste scan uitvoeren’ klikken om een ​​uitgebreide ‘Smart Scan’ uit te voeren en vervolgens uw pc onmiddellijk controleren op virussen, enz.

Als u klaar bent met het volgen van het bovenstaande proces, zou u allemaal goed moeten zijn om hetzelfde te gaan gebruiken. Als u echter een probleem ondervindt, kunt u rechtstreeks bellen AVG servicenummer. Dan begeleiden de monteurs u in een mum van tijd met verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *